Resultat Jägerso 4 april

Det var ett antal rejäla insatser vi fick se under dagens V4 på Jägersro Galopp. Sambaheat var ju aldrig i riktig segerfara och jag måste även plussa för Flamingo Dancer som höll bra och tar fler segrar i rätt sällskap. Shake The Disease var ju bara bäst och segrade lätt trots en resa i spåren. City Bridge visade fin form och Pitch Perfect behöver nog bara lite mer erfarenhet innan maiden kan avläggas. Repeat Offender var ju rejält tränad inför det här kan man säga med facit i hand, jag gillade hur han direkt fick några längder när M-Rod tryckte till i sista kurvan. Det här racet kommer säkert skaka fram fler segrare närmaste tiden. Chaves bjöds generöst på innern och ledningen genom kurvan och det gjorde att segern för Hills and Dales i princip aldrig var i fara. Heman Cross kämpade bra över en kanske väl kort distans och Kashbom visade prov på blixtrande startsnabbhet som man kommer kunna utnyttja bättre framöver. I den inledande löpningen tog Josefin Landgren med Glorias Express en vid första kurva ute i fjärde/femte spår. In i stallkurvan red hon till och kom till täten för att sen hålla undan till seger. Som vanligt har Hans-Inge inte glömt att träna under vintern.

Otter satte V4:an, men brände komben.
Utlägg 500 kronor. Intäkt 1480 kronor V4 1/1 Komb 0/1

Ivares brände V4, men fick tillbaka på komben efter strykning
Utlägg 500 kronor. Intäkt 100 kronor V4 0/1 Komb 0/0

Armstrong satte V4, och fick tillbaka på komben efter strykning
Utlägg 500 kr. Intäkt 840 kronor V4 1/1 Komb 0/0

I kommentatorsfältet hade Patrik Öbrink det klart för sig med tre tipsettor och analysen att man blir överraskad i minst ett löp. Snyggt jobbat Patrik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *