Coolmore handlar för miljonen

Scat Daddy avkommorna går helt fantastiskt och Coolmore är gärna med och handlar upp de sista avkommorna. Coolmore köpte in sig i Scat Daddy efter några starter hos Todd Pletcher och stallade sedan upp honom på Ashford Stud (Coolmore America). Scat Daddy dog alldeles för tidigt, blott 11 år och avkommorna har bara blivit bättre och bättre, Mendelssohn kan vara nästa megastjärna och kommer tillhöra favoriterna i Kentucky Derby.

Den sista kullen är två år i år och Coolmore var på Fasig-Tipton i Florida där man fick hala upp 1 000 000 dollar jämnt för en son till Scat Daddy – Risky Rachel e.Limehouse. Den odöpte hingsten breezade 200 meter på tio sekunder och såg grymt bra ut. Risky Rachel tog sex stakes segrar och står i New York och hingsten är tävlar alltså med ett NY suffix. Tittar man bakåt på mödernet är det Stakes rätt över och inte vilka som helst utan några riktiga NY-legender som tex Say Florida Sandy. Här har ni katalogsidan

Och här ser ni breezen

Värd en miljon dollar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *