Newmarket 17 april

Det är oftast låg klass på racen från England vi får se på ATG live, men som tur var visar sändningen flera banor vilket gör att man kan se riktigt fina race även om man inte kan spela via ATG. Imorgon tisdag är det dock bra klass på racen som kommer från Newmarket.

1:50 Vi inleder med en Maiden där Godolphin och Charlie Appleby sadlar ut debutanten Aurum som stor favorit. Stallet är stekhett i år, men känslan är att man inte kommer vara lika bra i England som man var i Dubai. Här är det läge att gå emot, varför inte med Gosdens Elhafei eller Prevent med Ryan Moore upp.Robsdelight har debuten avstökad nu och kan vara en rolig outsider.

2:25 Ny maiden och även här gillar jag Gosden. Jawwaal vinner det här och tvåa blir Porth Swtan. Global Art för den som letar oddsare.

3:00 En Novis över 1000 meter som kommer vinnas av Coolmores Van Beethoven. I Am A Dreamer eller Jackstar kommer tvåa. Preferens för Jackstar.

3:35 Är en löpning med lovande hästar. Det är bara att lira Gosden om hans tidigare hästar gått bra. Gick Aurum kanon är det bara att gå på Godolphin. Symbolization eller Purser vinner det här.

4:10 är en handikap över milen. Ni som känner mig vet att det brukar bli spel på Bells hästar i Newmarket och särskilt om Jamie Spencer rider. Fire Brigade var hårt betrodd i Lincoln och får en ny chans. Mycket snack om Roller också.

4:45 Fielden Stakes, en viktig Listed för treåringar som vill ha lite distans redan nu. (1800 meter) Vi har den vanliga kampen mellan Appleby/Godolphin och Gosden med Frankie, men favoriten är Mildenberger som är bra på riktigt. Kew Gardens för Coolmore är inte chanlös och de här fyra vill man se innan man väljer. Kew Gardens på förhand.

5:20 En handikap där Frankie rider en Al Shaqab häst som inte tränas av Gosden utan av Richard Hannon. Medahim skall inte underskattas och får mina pengar. Taurean Star måste ha en bra chans också.

5:55 är en handikap och jag gillar andrahandaren Major Jumbo. Litar dock inte på lärlingen utan spelar istället Erissimus Maximus under Silvestre de Sousa.

Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *