Resultat Bro Park 22 april

Stureplan var precis så bra som man hoppats på. Han gillar verkligen att gå i front och det är ju närmsta vägen till mål. Dessutom får man mindre ”otur” när man inte behöver förlita sig på luckor som visserligen kommer ofta i Sverige, men ack så sällan här i USA. Gnagaren Janetzky tog ett rejält hold om Stureplan när han kom till spets och det såg ut att vara ett jämnt, men inte alltför hårt tempo. När Janetzky ber Stureplan gå undan händer det kanske inte så jättemycket, han är inte den speedigaste av hästar, men när Marshgate Lanes attack ebbar ut är Stureplan fortfarande gått gåendes och segern hade säkert kunnat tas lättare. I övrigt noterar vi storform på det strävsamma paret Hellgren och Pilroth.

Armstrong satte V4an mkt elegant medan jag sprack på Grimeford Lane. Ingen komb sattes och här är det skämskudde på. Båda tipparna hade Stureplan etta före Marshgate Lane, men tog inte betalt utan snurrade bort sig i andra race.

Armstrong
Utlägg 500 Intäkt 1075
Sedan start V4 2 av 5 Komber 1 av 4
Utlägg 2500 kronor Intäkt 1915

Otter
Utlägg 500 Intäkt 0
Sedan start V4 2 av 5 Komber 3 av 5
Utlägg 2500 kronor Intäkt 2635

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *