Resultat 29 april Jägers

Det var en riktigt fin löpningsdag på Jägersro och tippandet gick inte att klaga på. Armstrong var i fin form och hade det mesta klart för sig. Missade ändå V4, men en snygg komb satt då låset Red Robin-Cabanac kom etta och tvåa. Bra jobbat! Alltid lika skicklige Jan Stachowicz spickade Couples och satte V4. Efter två omgångar i kommentatorskolumnen är han värdig att vara med i redovisningen. Otter lyckades med konsstycket att sumpa Red Robin på 10 hästar, att det var sämsta utgångsläget brydde sig inte Red Robin om. Å andra sidan klär Otter i dumstrut och är inte så ledsen för det. Otter 0 kronor, Armstrong 2322 kronor och Stachowicz 2381 kronor

Norra Skånska blev en riktig godbit. Vortex drog på i ledningen och tröttnade in på upploppet. Brownie låg i perfekt slagläge och såg ut som en vinnare samtidigt som Victor Kalejs så smällfin ut invändigt i jakt på helt fritt. När Red Hot Chili kom utvändigt kändes det som att racet var klart och kolla in loppreprisen. Det är en vid första kurva för Red Hot Chili och han går en klart längre väg även i sista kurvan. Carlos Lopez har förfinat det där med ett lopp på väntan och skickade Spitzbergen när övriga nästan var imål. Spitzbergen gick som ett skott sista 100 och går förbi till seger med huvud-huvud-hals. Spitzbergen får 5 stjärnor, men fick god hjälp av en utsök ritt av Lopez. Red Hot Chili var strålande och Shane fick verkligen göra skäl för ridarvodet efter en frenetisk ritt sista 400. Victor Kalejs var glänsande och sättet han sköt till på slutet lovade mycket gott. Ett liknande läge i Pramms och Victor Kalejs kan segra! Brownie kommer gå fram med racet i kroppen, men en sak kan vi vara säkra på att han är flera kilo bättre än trion han var före är helt fel.

Couples besegrade Johnnybegood efter strid trots ett kilo mer på ryggen. Ska Couples bli årets Stricker? Utanför V4 besegrade Master Blaster enkelt Balen. Men vad säger egentligen en treåringslöpning över 2200 meter så här tidigt på säsongen?

Resultat efter 29 april
Armstrong
V4 2 av 7
Komb LD 2 av 6
Utlägg 3500
Intäkt 4237

Otter
V4 3 av 7
Komb 3 av 7
Utlägg 3500
Intäkt 3372

Stachowicz
V4 1 av 2
Komb 0 av 2
Utlägg 1000
Intäkt 2381

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *