Pramms

Armstrongs Analys

Inte bara toppsport på Prammsdagen, även en riktigt kul, knepig och spelintressant V64.
V64-1 Det börjar riktigt lurigt med vad som för mig är ett helgarderingslopp. Vill dock dra en lans för Martin som kan vara en blivande guldhäst och i så fall står ruskigt billigt inne. Freemanip inledde fjolåret strålande men har aldrig vunnit från hcp 83. Honeymoon Honey fäller många, Sambaheat duger långt liksom Hot Quality.
V64-2 När det dessutom låter riktigt bra från stallet vore man väl dum att gardera I Kirk. 
V64-3 Mäkta övertygande årsdebut av Pas de Secrets; motiverad favorit. Men stallets andrahäst Bokan är väl också intressant, slog Pas de Secrets trots likavikt vid senaste Jägersromötet, över denna distans. Nordic Defense gör årsdebut från ett vettigt hcp-tal. My Adelia leder länge, är inte golvad, och rysaren är Ninety Bullets med 49 pannor.
V64-4 Olika formlinjer som möts och Two Eyed Jack känns inte stenklar i årsdebuten, både Nipozzano och Mr Stenson måste streckas. Här är vi förstås spända på vad Beach Road One kan uträtta. Långresa och första Jägersstart, visst, men det är en lovande typ. Jävige jag tror att han duger.
V64-5 Härligt Pramms med ett halvdussin heta segerkandidater. Bäst meriter har odiskutabelt tyske Wonnemond, och då han i nuläget bara är fjärdehandare på strecken till 11% väljer jag att chansspika, trots debut på snäva Jägers. Annars blir det dyrt, men visst kan de vinna; Plata, Victor, Appelina, och kanske också Spitzbergen.
V64-6 Minst sagt svårtippat och de jag tror på har tyvärr usla spår. Från ett Stockholmsperspektiv måste väl ändå Mr Tooma Global räknas mycket tidigt. Duger gott i klassen och tål offensivt upplägg. För övrigt har jag en känsla av att Half Heaven kommer vara långt framme och så lät det bra från Dina på Walvis Bay. Kan jämne Amarok kan vara en superskräll?


V64-systemet 

Alla 9

1

3,4,7,8

2,3,4,5

3

10,12,14,15

576 rader

Otters orerande

Omgången ser väldigt intressant ut och jag tycker att inledningen borde gå till någon av hästarna i sprintereliten. Honeymoon Honey är min tipsetta, men helgardering kan löna sig. Hot Quality är 8-procentare!

I Kirk ska inte kunna torska i andra.

Pas de Secrets är bra, men överstreckad och i jakten på miljonen ska väl Arctic Walz och Nordic Defense räknas? Hur bra är My Adelia? Snacka om att Stormy Ocean är felstreckad!

Two Eyed Jack är hästen att slå, men Nipozzano lockar med få streck. En regel som spelare är att låta snackhästar prestera vi gillar det vi hört om Beach Road One, här har han chans att visa vad han kan.

Appelina eller Wonnemond? Wonnemond kommer bort den här gången är känslan, men ska man ta bort honom helt? Plata o Plomo gillas skarpt och det låter bra om Bro-hästarna.

Sandra Brolin vinner med allt. Nu har hon chansen med Amara och Arize, det räcker så.

Systemet

Alla 9

1

2,4,7,8,9

2,4

2,3,5,9

8,13

720 rader!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *