Newmarket mm

Vilken härlig fredag det är här i Maryland, temperaturen har äntligen gått ner till cirka 20 grader så här på morgonen. Efter att ha följt minsta barnet till skolan är det dags att börja jobba. Tippa Saint-Galmier är inte jätteupphetsande, men att tänka Frankrike är ändå aktuellt då det ändå är Arcen i helgen och jag har ett gäng mail i inkorgen från bekanta som vill ha tips. Kollar in på ATG och upptäcker till min glädje att man verkar kunna lira till Chantilly på söndag. När jag är där ser jag att ATG erbjuder spel till Newmarket. Perfekt eftersom den amerikanska racingkanalen visar Newmarket. I nästa (3.25) startar Mori, en Juddmonte-produkt av sällan skådat slag. Pappa förstås Frankel, modern är ingen annan än Midday, en världsartist. Stoute tränar och Moore rider, kan det bli bättre?

All-in och hoppas på fyra gånger smeten, men bara att få se Mori är en ynnest, det kan ni göra på ATG, så skynda fynda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *