Kentucky Derby 2018


Oddsen är satta, men fältet i Kentucky Derby är långt ifrån klart. I videon ovan ser vi Good Magic segra i BC Juvenile och står i 8 gånger att segra i Derbyt. Favorit är Bolt d’Oro som vi skrivit om här och här tidigare. Oddset på Bolt är 6 ggr pengarna.

Ingen av ovannämnda har startat sed BC Juvenile på Del Mar, men det har tredjehandaren Mask. Mask är en Tapit avkomma som debuterade med seger i en maiden på Belmont sent i Oktober och aldrig var BC aktuell. Segern i Mucho Macho Man Stakes togs som favorit efter att ha visat fin tactical speed (pace).

Så här ska en racehorse se ut och 10 gånger pengarna är förstås lite lågt så här tidigt, men ändå!

McKinzie är mångas favorit och hittas till 11 gånger som bäst. Efter segern i Sham Stakes ståtar han med tre raka segrar och vad gillar ni det här? Aldrig riktigt i fara va?

Montauk är som Bolt d’Oro en härlig Medaglia d’Oro-avkomma. Finns också runt elva gånger pengarna. Har bara gjort en start men tog sin maiden övertygande. Är en snackis som måste bevisa sig snart.

Catholic Boy var fyra i BC Juvenile och gick vidare till att segra i Remsen Stakes på Aqueduct i början av december. 11 ggr pengarna.

Firenze Fire segrade i Jerome Stakes, men anses exponerad och finns till 25 ggr. Vi gillar den här hästen och tror att löpstilen kan fungera bra i Derbyt. Samtidigt var han ju inte jätteimponerande senast.

Deep Impact avkomman Saxon Warrior står i 13 ggr pengarna. Vilket derby siktar Coolmore på? Bara han är med i något är han segeraktuell. Hur kontrar han egentligen här i Racing Post Trophy?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *