Resultat Bro Park 15 april

Daxios imponerade enormt i Novislöpningen och var helt klart dagens behållning. Han såg härligt loj ut i inledningen medan Double East drog undan i ledningen. Heavenly Pulse såg fin ut som två, men blev direkt upphunnen när Andreas begärde lite skärpning av Daxios som sedan slukade den hete ledaren i ett nafs. Det var en mycket övertygande prestation av Daxios som segrade helt överlägset med många längder. Double East höll bra som tvåa, men långt efter.

Otter missade V4:an trots många hästar i sista men komben satt.
Utlägg 500 kronor. Intäkt 652 kronor

Totalt sen start Utlägg 1500 kronor Intäkt 2132
V4 1 av 3 Komber 1 av 3

Armstrong satte inget den här veckan.
Utlägg 500 kronor. Intäkt 0 kronor

Totalt sen start Utlägg 1500 Intäkt 840 kronor
V4 1 av 3 Komber 0 av 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *