Tips Bro Park 5/11

Armstrongs tips

Rikstoto på Bro Park denna mörka måndagkväll i november, med ett par halvstora lopp på programmet. Här ett försök till spelvägledning:

V64-1: Chockstart på V65 med en fullbesatt handikap utan klar favorit. Det krävs förstås gardering, men jag försöker snåla lite och hoppas slippa plikta för det. Liiqing Hill återvänder från årgångslopp och är väl hästen att slå. My Adelia får starta ofta men en normal frontrunninginsats av henne borde göra henne ganska svårfångad. Tidig för mig är också Daxios, nu när stallformen äntligen verkar komma tillbaka.

V64-2: Hittar ingen spik i detta lilla fält, tre streck bör däremot göra det heltäckt dvs Bokan, Pas de Secret och Suspicious Mind. Vidare – men först efter att en stund ha drömt sig tillbaka till den gången delägde Energia El Gigante vann det här loppet, en av de bästa insatser som skådats på svensk mark.

V64-3: Love of Course och Sea Race var helt jämna senast de möttes, liten distansfördel för den sistnämnda här? Streckar också rutinerade Bandola samt färska Hidden Happiness som såg fin ut vid debutvinsten och har utveckling i sig.

V64-4: Omgångens helgarderingslopp för den som har råd, jag har det inte och väljer ut de som har kilon tillgodo i denna ”falska handikap”, som Ticano, Oh Mambo Boy, Leo Kalejs och Essere.

V64-5: Superspurtaren Kashgar har klättrat genom klasserna i år, möter nu ”bara” svenskfödda och trots toppvikt blir det svårt för övriga att stå emot hans avslutning. Kvällens bästa spik. Värd en seger snart är annars Fire in the Sky, småintressant över längre distans än vanligt. Castillo har normalt en fin uppgift och Taiqoon lär inte vara stort slagen heller.

V65-6: Tror det räcker det med tre markeringar, för guldtuffingarna Honeymoon Honey och Staring at the Sea som helt enkelt är snabbare än resten och har acceptabla vikter. Loppets luring är Free Zone, äntligen lättats lite i formtal och Andreas Tapia Dalbark är i form – leder länge.

V65-förslag: avd 1: 2,6,7 (10,1), avd 2: 1,4,5 (4,5), avd 3: 1,3,4,10 (5,7), avd 4: 3,5,7,8,13 (6,9), avd 5: 2 (10,7), avd 6: 2,6,7 (8,9). Blir 540 rader/kr.

Otters tips

Har man en bra idé i första V6 är mycket vunnet. Jag chansar med 10 streck för att få ned kostnaden.

I andra är det förstås kanonchans på Suspiscious Mind,  inte blir han väl instängd den här gången? Spik.

Sea Race kan vara en chansspik, men det är svårt med tvååringar och jag streckar även Love Of Course, Bandola och Filia Kalejs.

Ett omöjligt race of inte bara Oh Mambo Boy vinner. Den är en klar förstahäst, men jag vill gardera och då tas alla med på kupongen.

Nu är det slut på strecken och jag tvingas välja mellan closern Kashgar och frontrunnern Visiteur du Pom. Den som garderar måste ta med El Abandonado. Spik Visiteur du Pom för mig.

Kvällen avslutas med en sund spik i Staring At The Sea som gillar förutsättningarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *