NY Film – Jockey

Idagarna har det varit premiär på en ny film, Jockey, som verkar lovande. När jag som vanligt på morgonen läste Wall Street Journal hajade jag till över den här recensionen. Visst verkar den intressant och spännande? Kanske inte lika mycket racing som vi är vana med i galoppfilmer, kanske inte lika mycket betting. Fokus på backstretch och ridande.

Förhoppningsvis kommer filmen till Maryland där jag håller hus, men just nu visas den i Cali och i New York. Filmen visades och fick beröm på den stora Sundance-festivalen vilket tyder på kvalitet. Och visst ger trailern mersmak?

På Youtube finns det fler klipp från filmen, förhoppningsvis kommer man kunna se den på bio, och när dom är så här bra brukar dom alltid hamna hos en streamingtjänst till slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *