Espen Hills form testas

Idag arrangerar ATG spel till Newmarket som har sitt Guineas-meeting i helgen. Imorgon kan ni också spela V4 dit och att spika något annat än City of Troy i 2000 Guineas riskerar att bli dyrt. Avkomman till Justify med Galileo som morfar sägs vara en ny Frankel och oddset lär bli riktigt kort.

Idag (fredag) har vi också en V4 från Newmarket. Tänk på att allt upp till 2000 meter rids på rakbana och således har man ett extremt långt upplopp för längre distanser. Upploppet är en lätt uppförsbacke som blir värre mot slutet så det gäller att hästarna står ordentligt.

V4-3 är Grupp 2 löpningen Jockey Club Stakes som rids över 2400 meter och här startar Outbox (Frankel) under Hollie Doyle. Han har inte startat sedan han inte klarade av att stå emot Espen Hill i Stockholm Cup International (Gr.3). Hur står sig formen från Cupen i England, snart får vi veta, men bara det faktum att Outbox årsdebuterar i en Grupp 2 löpning gör att Espen Hill kan sträcka lite extra på sig.

Otters rank till dagens V4

V4-1 A: 4 B: 3,2 C: 4,6,9

V4-2 A: 2,3 B: 6,1,4

V4-3 A: 6 B:2,1,3,4 C: 5

V4-4 A: 7 B: 5,3,2 C: 4,1,6,9

En reaktion på ”Espen Hills form testas”

  1. Den formen stod sig ju rätt bra, då. :)Jag torskade V4an på Outbox så jag får lära mig att lita mer på Espen Hill!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *