Gary Curran

Ni har säkert redan sett att Gary har gått bort. Jag fick beskedet av ”Hatten” och tänkte direkt att jag ville skriva något. But then again no. Vi kände ju inte varandra, jag och Gary, men ändå gjorde vi det. Han kunde stå på sekretariatet och bara tjuvlyssna, inte säga något, för att när diskussionerna var över komma med en insiktsfull kommentar som bara ägde samtalet. Det var till Gary man gick när man ville vigga tips inför Cheltenham. Med ett kontaktnät som hette duga, och ett hästöga som man aldrig kommer i närheten av har han hjälpt mig otaliga gånger. Bland 52 superlovande ”bumpers” visste han alltid vilken häst som var the real deal. I The Champion Bumper 2014 var jag helt såld på Black Hercules, marknaden älskade Welds Vigil, men Gary bara skrattade och lovade seger för Silver Concorde. Med all den respekt jag hade för Gary lastade jag på Silver Concorde. Fick 25/1 först och på själva dagen tror jag att jag fick 16/1.

I galoppens värld har jag tyvärr hört mycket skitsnack om varandra, men aldrig har jag hört ett ont ord om Gary.

Han är saknad, och hela galoppvärlden är en hästmänniska fattigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *