Internationellt spel

Världen börjar återgå till det normala. Det innebär att vi helt plötsligt får spela till England, Sydafrika och våra grannar Norge och Danmark. Frankrike finns med på ett hörn också.

Det är intressant att notera att man tagit bort USA, där man vecka efter vecka haft omsättningar som mäter sig väl med en vanlig tävlingsdag. Omsättningen på Gulfstream har varit extremt mycket högre än den till exempel är till Övrevoll den här torsdagskvällen. Att ATG inte förstår spelprodukten galopp är ett problem. Både jag och Armstrong är väl lämpade till att välja ut intressanta tävlingsdagar och vilka race som skall ingå i streckspelen. Man måste förstå att kvalitet driver spel. Högkvalitativa spelprodukter är intressanta för alla! Imorgon har vi ett flagrant exempel. ATG har spel till Newmarket – som råkar arrangera en av världens bästa kapplöpningar den här dagen. Coronation Cup (Gr.1) imponerade tydligen inte tillräckligt mycket på de som bestämde vilka race V4 skulle gå i.

Det här är enkelt att ordna och jag ställer mina konsulttjänster till förfogande för ATG International.

Man skall ändå inte misströsta imorgon. Första V4 är nämligen en Novislöpning för ston. Normalt skulle vi inte glädjas jättemycket åt det, men pga av omständigheterna är det några blivande stjärnor med i racet.

1 Delta’s Royalty (e.Galileo) är undan superstoet Royal Delta (e.Empire Maker) som var klart bästa sto i USA i början av 2010-talet. 2013 gick hon till avel och sändes över Atlanten för att möta Galileo. Det blev inget av första mötet och året efter blev det ett aborterat föl. Tredje gången gillt föddes Delta’s Royalty, men Royal Delta överlevde inte fölningen. Delta’s Royalty tränas av Roger Varian och Andrea Atzeni sitter i sadeln. Debuten skedde i december på Kempton och det blev seger. Det är hög tid för Delta’s Royalty att visa vem hon brås på och nå till Oaks. Godolphins egenuppfödda 9 Renaissance Queen (e.Pivotal) tränas av Appelby och har Buick i sadeln. Självklart livsfarlig. Det här är ett halvsyskon till megastjärnan Old Persian (e.Dubawi)!

V4-2 är en maiden som inte platsat på många streckspel världen över. Lira favoriterna.

V4-3 är en spelvänlig och inte lättlöst handikap.

V4-4 är division två av V4-3.

Spelförslag fåxfåxmångaxmånga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *